Laden

Loes Verhaeghe


LoopbaancoachSamen met je loopbaancoach even stilstaan bij je werk is een zalig geschenk. Omdat het veel leuker en efficiënter is dan alleen: dan blijf je al eens ronddraaien in dezelfde cirkels, of krijg je dat plan maar niet uit de koelkast.

pic1
pic2
pic3

Ik engageer me om te zoeken hoe we jouw werkleven kunnen ‘upgraden’. Een klein beetje of net heel veel, wat nodig is. Om weer vast te pakken wat jou die goesting geeft om je te ‘smijten’.

Als coach sta ik voor een persoonlijke aanpak op maat. Geen standaardlijstjes, wel vertrekkend vanuit jouw specifieke loopbaanvraag. We brengen je in beweging door te kijken waar je staat, waar je naartoe wil, en wat je daarvoor nodig hebt. Doelgericht dus, maar met ruimte voor exploratie. Op zoek naar nieuwe invalshoeken en naar perspectief, waar zinvol ondersteund door testen en methodieken. Finaal krijgen we zo jouw ideale plaatje helder, maken we dat concreet en toetsen we dat aan de realiteit.

Praktisch

Werknemers en zelfstandigen met minimum 7 jaar werkervaring hebben recht op 2 loopbaancheques van resp. 4u en 3u loopbaanbegeleiding per 6 jaar. Een cheque kost jou slechts 40 euro, de rest wordt bijgepast door de overheid.

Locatie:
De Zijnsplek
Voetbalstraat 30, 9050 Gentbrugge

contacteer en volg mij

facebook linkedin